Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.05.2018.

16:16

Milojević potpisao novi ugovor: Nisam sumnjao da ću ostati

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević zvanično je produžio ugovor s tim klubom do 2020. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević potpisao novi ugovor: Nisam sumnjao da ću ostati
Foto: FK Crvena zvezda

Milojević je stavio svoj potpis na novi dvogodišnji ugovor, uz prisustvo najužeg rukovodstva kluba.

"Rekao sam da ćemo se lako dogovoriti, tako je i bilo. Nisam imao sumnju da ću ostati. Poklopili su nam se planovi za narednu sezonu, i želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi, da sarađujem sa ovim divnim ljudima. Ispričali smo lepu priču ove sezone, u subotu ćemo staviti tačku, a onda slede nova iskušenja. Kao i uvek, mogu samo da kažem je da ćemo dati sve od sebe, na to nas obavezuje istorija kluba", rekao je Milojević posle potpisivanja ugovora.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović zadovoljan je pravcem kojim se klub kreće.

"Najvažnije je da se stvorio kontinuitet u stručnom radu. Rezultat iz ove sezone obavezuje, i imajući u vidu ono što smo uradili ove sezone, očekujemo još bolji rezultat naredne. Ciljevi su u Zvezdi jasni, šampionska titula, Evropa ukoliko dođe - dobrodošla je, ali suština je da pokažemo kontinuitet u osvajanju trofeja u Crvenoj zvezdi. Mi svi očekujemo da Milojević prevaziđe sam sebe, a posmatrajući kako je radio ove godine, ne sumnjamo da će se okititi još velikim brojem trofeja u Crvenoj zvezdi", rekao je Mijailović.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić ističe da je svestan očekivanja zvezdaške javnosti za narednu sezonu, a da je prvi veliki korak načinjen danas.

"Danas smo uradili veliki deo strateškog posla. Do 2020. godine ćemo imati trenera koji po svim svojim kapacitetima i kvalitetima odgovara profilu koji treba da ima trener Crvene zvezde. Osnovni cilj naredne sezone jeste šampionska titula, mada smo svesni da smo uspesima ove godine podigli lestvicu očekivanja Zvezdinih navijača, i potrudićemo se da ispunimo njihova očekivanja", rekao je Terzić.

Sportski dirketor kluba Mitar Mrkela kazao je da je "najjače pojačanje u ovom prelaznom roku" novi ugovor Milojeviću.

"Nadam se da ćemo nastaviti da ostvarujemo dobre rezultate, i pokušaćemo da rastemo iz utakmice u utakmicu, kao što smo činili ove sezone", rekao je Mrkela.

Počasni predsednik crveno-beli Dragan Džajić je ocenio da je novi ugovor Milojeviću odličan porez kluba.

Treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić veruje da je ovo odličan potez kluba.

"Imali smo uspešnu godinu i nadam se da će Milojević nastaviti u istom ritmu i naredne sezone. Dobro je što je ugovor potpisan na dve godine, jer to će doneti mir. Jako je važno imati trenera u koga svi imaju poverenja", zaključio je Džajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve