Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.05.2018.

21:00

Marković: Ne idem iz Partizana bez duple krune

Mladi fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je da trenutno ne razmišlja o drugim klubovima jer hoćeda se posveeti sledećoj sezoni i napadu na duplu krunu.

Izvor: B92

Autor:B92

Marković: Ne idem iz Partizana bez duple krune
StarSport

Proglašen je za najboljeg debitanta u Superligi i dodao je da je neiskustvo u seniorskom fudbalu platio manjkom čvrstine i mirnoće u duelu protiv Crvene zvezde.

Veruje da će u narednoj sezoni biti bolje.

"Sigurno da bih bio malo smireniji sada, jer mi je to bio prvi derbi u seniorskom fudbalu. Možda bih bio malo čvršći nego tada", izjavio je Tanjugu Marković.

Prema njegovim rečima, priznanje koje je dobio je do sada najznačajnije, ali se nada da će nastaviti sa radom kako bi ih imao još više u budućnosti i osvojio titulu sa crno-belima.

"Ovo je najznačajnije priznanje do sada, a nadam se da će ih biti još. Ovo je prva sezona u seniorskom fudbalu. Nastaviću da treniram još bolje i pokušam da osvojim duplu krunu naredne sezone i igram Ligu Evrope. Zadovoljan sam što smo igrali Ligu Evrope i što imamo priliku da osvojimo Kup Srbije. Sigurno jedna uspešna sezona za Partizan, ali ostaje žal što smo ostali bez titule", rekao je Marković.

Fudbaler koji se izborio u konkurenciji iskusnijih igrača za prvu postavu ne želi da pitanje stadiona na kojem će se odigrati finale Kupa bude u prvom planu.

"Lepo je igrati na nekom većem stadionu, ali nas igrače to ne bi trebalo da zanima, jer glavni fokus mora da budu na našoj igri", izjavio je Marković.

Mladi fudbaler, za kojeg je interesovanje pokazao i Mančester Junajted, ne vidi sebe u nekom drugom klubu, jer osvajanje duple krune navodi kao motiv da i naredne sezone nosi crno-beli dres.

"Ne razmišljam o drugom klubu. Trenutno sam ugovorom vezan za Partizan i sva pažnja mi je usmerena na napredak u igri i naredne sezone osvojim duplu krunu", naveo je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve