Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.05.2018.

17:18

Inijesta: Da sam hteo da ostanem u Barsi, ostao bih i u "Furiji"

Reprezentativac Španije i fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je da će se najverovatnije posle Mundijala u Rusiji oprostiti od dresa "Crvene furije".

Izvor: B92

Autor:B92

Inijesta: Da sam hteo da ostanem u Barsi, ostao bih i u
Getty images

"Ništa čudno se neće dogoditi, predstojeće Svetsko prvenstvo će biti moje poslednje učešće sa Španijom", rekao je Inijesta za radio "Onda Sero" (Onda Cero).

Ovaj 34-godišnji vezista je u finalu Mundijala 2010. godine postigao pobedonosni gol za Španiju, a takođe je bio i jedan od ključnih igrača na Evropskim prvenstvima 2008. i 2012.

On je prethodnog meseca izjvaio da će na kraju sezone napustiti Barselonu posle 16 godina. Njegov poslednji meč za katalonski klub biće u nedelju na stadionu Kamp Nou protiv Real Sosijedada.

"Posle ove sezone sve će biti mnogo drugačije. Da sam odlučio da ostanem u Barseloni, želeo bih da nastavim da igram i za nacionalni tim", rekao je on.

Inijesta je dodao da će pre Mundijala u Rusiji saopštiti u kom klubu će nastaviti karijeri, nagovestivši da to neće biti neki drugi tim iz Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve