Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.05.2018.

22:59

Tite računa na Nejmara, tu su i Firmino, Kosta, Žesus...

Povređeni fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar je na spisku igrača koji konkurišu za nastup u reprezentaciji Brazila na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Izvor: B92

Autor:B92

Tite računa na Nejmara, tu su i Firmino, Kosta, Žesus...
Getty images

Nejmar od marta nije igrao zbog operacije desne noge i njegov nastup na Mundijalu u Rusiji i dalje nije u potpunosti izvestan, ali se ipak našao na spisku selektora Titea.

Lekar reprezentacije Brazila Rodrigo Lasmar ipak veruje da će Nejmar biti spreman i za prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske 3. juna u Liverpulu.

"On je stigao do poslednjeg stadijuma oporavka i uskoro će moći da počne s treninzima, a gotovo sigurno će biti spreman i za prijateljske utakmice uoči Mundijala", rekao je Lasmar.

Na spisku selektora Titea nema povređeno Danija Alvesa, umesto kog su na sposku Danilo i Fagner, a takođe tu su i fudbaleri Šahtjora iz Donjecka Fred i Taison. Brazil će na Svetskom prvenstvu u Rusiji igrati u Grupi E sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom.

Na spisku selektora Titea su:

Golmani: Alison, Ederson i Kasio.

Odbrana: Tijago Silva, Marselo, Pedro Žeromel, Filipe Luis, Miranda, Markinjos, Danilo i Fagner.

Sredina: Kazemiro, Paulinjo, Renato Augusto, Filipe Kutinjo, Fernandinjo, Vilijan, Fred i Taison.

Napadači: Nejmar, Gabrijel Žezus, Roberto Firmino i Daglas Kosta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve