Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.05.2018.

17:40

Radonjić: Vreme od osvajanja titule do proslave, dugo kao godina

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić kaže da ne može da dočeka subotu kada će njegov klub proslaviti titulu šampiona Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić: Vreme od osvajanja titule do proslave, dugo kao godina
Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je trofej obezbedila 29. aprila u Kruševcu pobedom protiv Napretka 2:0.

To je klubu iz Ljutice Bogdana 28. titula prvaka države.

"Jedva čekam da proslavimo titulu na našem stadionu sa našim navijačima. Verujte mi da mi vreme od kada smo obezbedili titulu do utakmice sa Voždovcem traje kao godina, koliko željno iščekujem da se da podelimo radost sa našim navijačima. Očekujem da će biti pun stadion u subotu, Zvezdi nikada nije nedostajalo podrške, naši najvijači su na svakom meču uz nas i verujem da će tako biti i na proslavi titule. Svi zajedno smo zaslužili nezaboravnu atmosferu tog dana", rekao je Radonjić za klupski sajt.

U 38. minutu meča protiv Vojvodine Radonjić se odlično snašao u kaznenom prostoru domaćina i matirao je golmana Lazarevića.

"Mi smo Crvena zvezda i moramo uvek da pobeđujemo. Drago mi je što sam postigao još jedan gol, nadam se da ću nastaviti seriju i na meču protiv Voždovca, da obeležimo titulu na najbolji mogući način", kaže Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve