Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.05.2018.

16:55

Sergej sačuvao Laciju prednost, sa Interom za Ligu šampiona!

Fudbaleri Lacija odigrali su nerešeno 2:2 na gostovanju Krotoneu u pretposlednjem, 37. kolu Serije A i nisu iskoristili jučerašnji kiks Intera.

Izvor: B92

Autor:B92

Sergej sačuvao Laciju prednost, sa Interom za Ligu šampiona!
Photo by Maurizio Lagana/Getty Images

Lacio je dobro i prošao na jugu Italije, pošto je do samog finiša gubio sa 2:1, ali je onda važan gol postigao srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić.

Milinković-Savić je u 84. minutu odlično reagovao na centaršut De Fraja sa desnog boka i u padu pogodio donji desni ugao.

Na taj način su Rimljani ostali na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu šampiona sa 72 boda, tri više od petoplasiranog Intera, ali će njihov međusobni duel u poslednjoj rundi odlučivati o direktnom putniku u elitno takmičenje, pošto je prva utakmica završena bez golova.

Prethodno je Sead Lulić sa bele tačke doneo prednost gostima u ranoj fazi meča, posle čega je Krotone preokrenuo preko Siminija i Čekerinija. Činilo se da će i Lacio doživeti neočekivan poraz posle mnogo promašenih prilika, ali je Sergej na već opisan način spasao barem bod.

Ekipi Simonea Inzagija je u duelu sa ‘Nerazurima’ dovoljan i bod za Ligu šampiona.

U istom terminu je Kjevo pobedio Bolonju u gostima sa 2:1, u meču u kojem je Nenad Tomović za ‘Leteće magarce’ odigrao svih 90 minuta, Strahinja Tanasijević je presedeo na klupi, dok je Ivan Radovanović propustio zbog žutih kartona.

Kaljari je ostvario važan trijumf u borbi za opstanak nad Fiorentinom sa 1:0, a strelac gola za velika tri boda bio je Pavoleti u 37. minutu.

Nikola Milenković je bio na terenu za ‘Violu’ tokom čitavog susreta.

Udineze je takođe minimalnim rezultatom dobio otpisanu Veronu, dok je Torino sa 2:1 savladao SPAL i gurnuo ga u tešku situaciju, pošto sada ima 35 bodova, koliko i Kaljari koji je u zoni ispadanja.

Grasi je doveo goste u vođstvo u prvom delu igre, da bi za preokret ‘Bikova’ bili zasluženi Beloti i De Silvestri.

Adem Ljajić je odigrao celu utakmicu, a Vanja Milinković-Savić je gledao sa klupe za rezervne igrače Torina.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve