Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.05.2018.

13:03

Nejmar: Nedostaju mi Mesi i Suares

Nejmar, fudbaler Pari Sen Žermena, rekao je da mu nedostaju bivši saigrači Leo Mesi i Luis Suares.

Izvor: LN

Autor: LN

Nejmar: Nedostaju mi Mesi i Suares
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Brazilac dodaje da su njih trojica bili jako bliski pre nego što je on otišao iz Barselone.

Suares je 2014. došao u Barsu, i odmah je doveo do uspeha – formirajući popularni "MSN" trio i osvojivši triplu krunu.

"Bili smo odlični sa Mesijem, a onda je došao i Suares. To je bio šlag na tortu. Nas trojica smo bili super po tim. Mesi i ja smo bili bliski sa Suaresom, postali smo nerazdvojni i jako dobro se slagali. Znali smo šta treba da radimo. Tokom treninga, Mesi i ja bismo se glupirali sa loptom. Suares bi došao do nas i mi bi smo se pravili ljutim", rekao je Nejmar.

Nejmar je prošlog leta prešao u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra, gde je oformio sličan trio kao u Barsi. U Parizu, društvo u napadu mu prave Edison Kavani i Kilijan Mbape, sa kojima je osvojio sve što se može osvojiti u Francuskoj.

"Tokom meča, ja sam predriblao protivnike i dobacio loptu, a Mesi je uradio isto. Suares je takođe pokušao i mi smo počeli da se smejemo. Bili smo toliko bliski da smo se smejali jedni drugima kada pogrešimo. Imali smo veliko prijateljstvo. Ono što mi nedostaje iz Barselone je igranje sa Mesijem i Suaresom. Bili smo srećni, bili smo prijatelji", emotivno je zaključio najskuplji fudbaler u istoriji fudbala Nejmar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve