Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.05.2018.

10:02

Srbin u finalu "Fantazi kupa" računa na Salaha i Kejna

Srpski fudbalski fanatik Đole Isailović našao se u finalu Kupa svetski poznatog takmičenja "Fantasy Premier League".

Izvor: LN

Autor: LN

Srbin u finalu
Photo by Jordan Mansfield/Getty Images

"Fantasy Premier League" je takmičenje u kojem, uz ograničeni budžet, sastavljate svoju premijerligašku ekipu, i onda se takmičite protiv ostalih fudbalskih fanova, na osnovu učinka fudbalera u realnom životu.

Pored glavnog takmičenja, koje traje cele sezone i u kojem učestvuje skoro šest miliona ljudi, održava se i Kup takmičenje, koje kreće sredinom sezone i svi igrači igraju 'jedan na jedan', dok ne ostane samo jedan.

Upravo je momak iz Srbije pod imenom Đole Isailović, sa svojom ekipom "Despicable Mee", došao do finalnog okršaja protiv Engleza Nika Smita, i poslednje kolo Premijer lige odlučivaće o pobedniku kupa.

Jedna od ključnih stvari je ta što je Đoletu ostala pomoć "Triple Captain", kojom će se igraču koga odabere za kapitena u narednom kolu poeni utrostručiti.

Đole u generalnom plasmanu zauzima 659. mesto, a njegov tim pogledajte OVDE. Njegov protivnik Nik je 5.186. i njegovu ekipu možete pogledati OVDE.

Čak za sedmoricu igrača, od ukupno jedanaest, navijaće obojica 'menadžera', a to su Hari Kejn (Totenhem), David de Hea, Kris Smoling (Mančester junajted), Metju Rajan (Brajton), Luka Milivojević (Kristal Palas), Leroj Sane (Mančester siti) i Džejmi Vardi (Lester).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve