Nova vest
Fudbal

Petak, 11.05.2018.

18:30

Basta: Znali smo da Inter 'odlučuje', možemo u Ligu šampiona

Srpski fudblaer Dušan Basta kaže da njegov Lacio ne pogađa pritisak pred dve odlučujuće utakmice koje odlučuju o odlasku Rimljana u Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Basta: Znali smo da Inter 'odlučuje', možemo u Ligu šampiona
Getty images

U Seriji A su ostala još dva kola do kraja i fudbaleri Lacija, za koje igraju Dušan Basta i Sergej Milinković-Savić, imaju dobru priliku da obezbede učešće u Ligi šampiona.

Lacio trenutno zauzima četvrto mesto, sa dva boda iza Rome i dva boda ispred Intera.

I upravo će ’neroazuri’ biti rival rimskom timu u poslednjem kolu šampionata, ali ga prethodno čeka gostovanje Krotoneu.

"Moramo da zapnemo, da poguramo još jednom na kraju i moramo da ostavimo probleme koje smo imali iza nas. Čekaju nas dve najvažnije utakmice i mislim da možemo do Lige šampiona. Imamo sjajan miks mladih i iskusnih igrača i smatramo da nas ta neizvesnost po pitanju osvajanja četvtog mesta i dostizanja našeg cilja, ne pogađa. Čim smo pogledali raspored na početku sezone, već posle nekoliko kola, verovali smo da će meč sa Interom biti odlučujući i tako je i ispalo. Nije lako stići do tog cilja, moramo da zaboravimo probleme koje smo imali i ako uđemo u Ligu šampiona, bićemo mnogo srećniji", rekao je Basta.

Lacio igra protiv Krotonea u nedelju od 15 časova. U prvom susretu ove sezone, u decembru, Lacio je slavio sa ubedljivih 4:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve