Nova vest
Fudbal

Petak, 11.05.2018.

14:11

Vojvodina: Našeg kapitena ne dotiču priče o prelasku u Zvezdu

Na kapitena Vojvodine Dušana Jovančića neće uticati priče oko mogućeg prelaska u Crvenu zvezdu pred duel dva timaa, uveren je pomoćni trener Goran Šaula.

Izvor:

Autor:

Vojvodina: Našeg kapitena ne dotiču priče o prelasku u Zvezdu
StarSport

Jovančiću ugovor sa Vojvodinom ističe na kraju sezone, a pojedini mediji već su ga 'preselili' u redove novog šampiona Srbije.

"Na njega takve stvari ne mogu da utiču, izvanredan je momak i igrač, pa me ne cudi što Crvena zvezda hoće da ga dovede. Njega je prošle zime hteo i Partizan, pa samim tim, kad se ta dva velikana interesuju za njega, to znači da ima i igračke i ljudske kvalitete", rekao je Šaula u najavi utakmice sa Crvenom zvezdom.

Šaula ulogu favorita prepušta Zvezdi, ali naglašava da fudbaleri Vojvodine nisu bez šansi.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na tituli i izvanrednoj sezoni, u kojoj su u Evropi odigrali fenomenalno i nisu imali sreće da odu još dalje. Što se tice nedeljne utakmice, Crvena zvezda je favorit i tu nema dileme, ima kvalitetniju ekipu od nas, ali mi imamo obavezu da pružimo maksimum i ne sumnjam da će tako biti. Probaćemo da ponovimo igru kao protiv Partizana i videćemo za šta će to biti dovoljno", nada se Šaula identičnoj igri kao u pobedi nad Partizanom (2:1).

Naglašava da su svi igrači motivisani da sruše beogradske crveno-bele.

"Znamo šta znači ime Crvene zvezde, pa će svi igrači biti dodatno motivisani za taj mec, u to nema sumnja. Nastupiće igraci koji su igrali i na prethodnim utakmicama jer ovo nije nikakva audicija", zaključio je Šaula.

Utakmica pretposlednjeg kola plej-ofa Superlige igra se od 17 časova na stadionu 'Karađorđe'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve