Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.05.2018.

10:08

'El klasiko' obeležili sporni detalji (VIDEO)

Fudbaleri Barselone i Real Madrida odigrali su nerešeno (2:2) u derbiju španske Primere, ali meč su, pored golova, obeležili brojni sporni momenti.

Izvor: LN

Autor: LN

'El klasiko' obeležili sporni detalji (VIDEO)
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Serhio Ramos je uzburkao javnost izjavom posle meča da je Mesi na poluvremenu pritisnuo glavnog sudiju meča Alehandra Ernandeza i tako uticao na dalji kriterijum suđenja.

Sve je počelo od nesmotrenog starta Ramosa nad Suaresom, kada je zamalo došlo i do fizičkog obračuna.

Suaresovom saigraču Mesiju se to nije svidelo i rešio je da se osveti, te je nešto više od minut kasnije grubo startovao nad kapitenom Madriđana.

Odmah zatim došlo je do novog spornog momenta u režiji mladog Serđi Roberta.

Desni bek Barse ušao je u koškanje sa levim bekom Reala Marselom, ali su Robertu prvom 'popustili živci', te je Brazilca odgurnuo na travu i tako zaradio crveni karton.

Madriđani bili su ogorčeni jer je, kod gola Mesija za 2:1, Suares napravio faul nad Rafaelom Varanom, što je Urugvajac kasnije i priznao.

"Varan je kontrolisao loptu, a ja sam samo postavio svoju nogu. Ali, to je sudijska odluka, ona nekad bude dobra, a nekad ne. Malo me je iznenadilo što igra nije bila prekinuta tada", iskren je bio Suares.

Razlog zbog koje se navijači Reala najviše bune, a doduše imaju i pravo, je nedosuđen penal za 'Kraljevski klub' u 77. minutu.

Jedan od aktera opet je bio Marselo koga je Đordi Alba 'pokosio' u kaznenom Barse, ali prošao nekažnjeno.

Svakako dosta spornih detalja na obe strane, i za jedne i za druge, ali ne možemo znati kako bi neka drugačija odluka glavnog sudije meča uticala na dalji tok utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve