Nova vest
Fudbal

Subota, 05.05.2018.

21:35

Đukić: Katastrofalnih prvih 45 minuta

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa odigrala katastrofalno u prvom poluvremenu utakmice protiv Napretka.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić: Katastrofalnih prvih 45 minuta
Starsportphoto

Đukić je dodao da su njegove igrače potpuno poremetila dva brza gola protivnika.

Partizan je na svom terenu odigrao 2:2 sa Napretkom u 35. kolu Superlige Srbije.

"Posle katastrofalnih prvih 45 minuta ispravili smo se u drugom poluvremenu, postigli smo dva gola i izjednačili, igrali mnogo bolje. U prvom poluvremenu loša koncentracija u defanzivi, primili smo dva gola koja ne smemo da primimo, koja su nas poremetila totalno", rekao je Đukić za televiziju "Arena sport".

Napredak je poveo golovima Jesea Sekidike u 12. i Miloša Vulića u 13. minutu, a Partizan je izjednačio golovima Đorđa Jovanovića u 59. i 62. minutu. Jovanović je oba gola postigao posle asistencija kapitena Saše Ilića. "Ekipa je u drugom poluvremenu dobro ušla u meč i uspeli smo da izjednačimo", dodao je Đukić.

U sledećem kolu, narednog vikenda, Partizan će igrati kao gost protiv Voždovca, a Napredak u Kruševcu protiv Čukaričkog.

Pre toga, Partizan će u sredu igrati protiv Čukaričkog, revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije i pokušaće da nadoknadi dva gola zaostatka, pošto je Čukarički u prvom meču pobedio sa 4:2.

Partizan brani trofej u Kupu i to mu je jedina prilika za trofej ove sezone, pošto nije uspeo da odbrani šampionsku titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve