Nova vest
Fudbal

Subota, 05.05.2018.

17:41

Južnoamerikanci generalna proba 'Orlovima' pred Mundijal

Fudbaleri Srbije igraće protiv selekcija Čilea i Bolivije u poslednjim proverama pred predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji, prenosi "Mozzart sport".

Izvor: B92

Autor:B92

Južnoamerikanci generalna proba 'Orlovima' pred Mundijal
Starsportphoto

Ovaj portal navodi da je već poznato da će se 'Orlovi' spremati u Austriji za Mundijal, a sada je otkriveno i ko će im biti protivnici.

Oni će 4. juna u Gracu odmeriti snage sa Čileancima, a 9. juna će za protivnika imati Boliviju u Beču.

S obzirom da je Srbija u oktobru prošle godine pretposlednji meč u mundijalskim kvalifikacijama odigrala upravo u Beču, očekuje se da i ovog puta ima snažnu podrščku navijača, imajući u vidu da dosta naših iseljenika živi i radi u državi podno Alpa.

Beogradski mediji su u međuvremenu pisali da je Fudbalski savez za bazu za pripreme odabrao Bad Valtersdorf, mesto u blizini Graca koje ima sve potrebne uslove za odlične pripreme fudbalera Srbije.

Hotelski kompleks sa četiri zvezdice ima fudbalski stadion i još tri terena sa prirodnom travom, udaljen samo dva minuta hoda. Osim toga, u hotelu se nalazi i moderna teretana sa najboljim spravama za rad, teniski tereni, teren za odbojku na pesku, golf tereni, staza za trčanje i bicikle, kao i atraktivna karting staza.

Prema dosad poznatom planu priprema, Srbija će 11. juna odleteti za Rusiju, baza naše reprezentacije tokom Prvenstva sveta biće Kaljinigrad, a rivali u Grupi E su nam Kostarika (17.6), Švajcarska (22.6) i Brazil (27.6).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve