Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.04.2018.

09:09

Hajnkes: Poklonili smo dva gola; Zidan: Setite se Juventusa

Trener Bajerna Jup Hajnkes smatra da je njegov tim poklonio Real Madridu dva gola u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Hajnkes: Poklonili smo dva gola; Zidan: Setite se Juventusa
Foto: Getty images

Madriđani su slavili u Minhenu 2:1 posle preokreta pa su mnogo bliži finalu elitnog takmičenja.

"Stvorili smo ogroman broj šansi. Nije nas hteo gol, a poremetile su nas i povrede Robena i Boatenga. Posle smo primili vrlo naivan gol pred poluvreme, u stvari, oba su bila poklon", rekao je Hajnkes.

Revanš u Madridu igra se u utorak.

"Bilo je čudno, imali smo toliko šansi. Nikad nisam video da imamo toliko prilika u polufinalu, posebno protiv tima kakav je Real. Nismo bili dobri u završnici. Naša je dužnost da uradimo sve što možemo u revašu", dodao je trener Bajerna.

S druge strane, trener Reala Zinedin Zidan poziva svoj tim na oprez uz jedan primer.

"Ništa još nije gotovo. Setite se utakmice protiv Juventusa. U ovom takmičenju ne možete reći da je nešto rešeno posle prvog meča. Mučili smo se na otvaranju utakmice. Nismo uspevali da iznesemo loptu, ali u nastavku smo bili bolji. Nismo imali mnogo loptu u nogama, ali smo je maksimalno dobro skoristili. Nije lako pobediti u Minhenu, to svi znaju. Zato moramo biti srećni s ovim rezultatom, ali moramo i možemo igrati mnogo bolje", rekao je Francuz.

Bajern je gol postigao posle pometnje u Realovoj obrani, a akcija je kulminirala očajnom reakcijom golmana Hesusa Navasa koji je gol primio u bliži ugao.

"Ceo tim je pogrešio kod tog gola tako da ne bih krivio Kejlora. Uostalom, u drugom poluvremenu je imao dve, tri strašne obrane", dodao je Zizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve