Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.04.2018.

16:37

Inijesta – kada imate 34, a hoće vas bogataši

Fudbaler Barselone Andres Inijesta od naredne sezone menja klub i za njegove usluge su po novim informacijama zainteresovani PSŽ, Mančester siti i Arsenal.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Inijesta – kada imate 34, a hoće vas bogataši
Getty Images

Inijestu su mediji ranije već "preselili" u Kinu, a on je emotivno doživeo gol i finale Kupa sa Seviljom, kada je sa Barsom osvojio verovatno poslednji trofej.

Jedan od zainteresovanih da promeni plan o odlasku u Kinu je i nekadašnji trener "Blaugrane" Pep Gvardiola koji bi prema pisanju Diario AS hteo da Inijesta obuče dres Mančester sitija.

Arsenal se pojavio kao opcija zbog priča da je Luis Enrike jedan od kandidata za naslednika Arsena Vengera, dok bi se Inijesta u slučaju odlaska u Pariz ponovo našao u istom dresu sa Nejmarom i Dani Alvesom.

Inače, upravo je Inijestina partija u finalu Kupa kralja pokrenula raspravu da li legenda Barselone treba da ide iz Evrope u Kinu ili ne treba. Inijesta će za dvadesetak dana proslaviti 34. rođendan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve