Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.04.2018.

13:50

"Zvezda skoro nepobediva, teško do trijumfa protiv novog šampiona"

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred duel sa Crvenom zvezdom da se radi o timu koji je skoro pa nepobediv.

Izvor: PT

Autor: PT

StarSport

"O Crvenoj zvezdi ne bi trebalo previše trošiti reči. To je, u ovom trenutku, naš najboji tim. Skoro su nepobedivi. Imaju ogroman fond jako kvalitetnih igrača, što su dokazali ovogodišnjim partijama. Nema sumnje da su favoriti, a mi ćemo dati sve od sebe da se pred zvezdaškom publikom predstavimo u što boljem svetlu. Međutim, teško je pobediti u sredu sada već novog šampiona Srbije", rekao je Lalatović.

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog u trećem kolu plej-ofa Superlige igra se u sredu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić". Crveno-beli imaju devet bodova više od Partizana i nalaze se na korak od titule.

Ono što može da raduje šefa stručnog štaba kluba sa Banovog brda jeste to da će za meč sa Zvezdom napokon imati kompletan tim na raspolaganju.

"Ekipa je napokon na okupu. Jedino je Docić osetio taj problem sa ložom i morao sam da ga izvedem protiv Partizana. Od meča sa Radničkim i tih kartona koje smo dobili nisam mogao da računam na kompletnu ekipu. Najbitnije mi je da imam sve igrače na okupu protiv Spartaka u nedelju i protiv Partizana u revanšu polufinala Kupa. A protiv Zvezde ću izvesti sve ono najbolje što budem imao na raspolaganju. Čak i ako izgubimo, da probamo barem pošteno da ih namučimo. Jer, ponavljam, Zvezda je bez premca najbolji tim u ligi", rekao je Lalatović i dodao:

"Ovo je naša poslednja, da kažem, najteža utakmica u nizu. Imali smo jedan paklen raspored gde smo igrali protiv Radničkog, dva puta protiv Partizana, a sada evo i protiv Zvezde. Navodno, na papiru nas posle Zvezde očekuju nešto lakše utakmice, iako lakih utakmica nema. Igraćemo sa sebi ravnim i videćemo ko zaslužuje u Evropu. Ja lično mislim da je Čukaričkom mesto među prva četiri tima. U nedelju nas očekuje veliki derbi za Evropu sa Spartakom. Našim konkurentima tek sad preostaju mečevi sa Zvezdom i Partizanom".

Osvrnuo se Lalatović i na to što je protiv Partizana od prvog minuta pružio šansu omladincu Stefanu Veličkoviću.

"Ono što mene kao trenera raduje jeste to što je utakmicu protiv Partizana počeo jedan omladinac Čukaričkog, a da smo je završili sa dvojicom (Veličković i Tedić). Ponavljam, to su momci koji još imaju pravo da igraju za omladince i mislim da je to možda prvi put u istoriji Čuke da utakmicu završe dva omladinca koji još imaju pravo da igraju za omladince. Imao sam hrabrost da to uradim, a to je i pokazatelj da Čukarički ima odličan omladinski pogon", smatra Lalatović.

Zvezda je prva na tabeli sa 45 bodova, dok je Čukarički šesti sa 26.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve