Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.04.2018.

20:19

Torcida napala igrače Hajduka u Splitu, Mađar dobio nogu u glavu!

Navijači Hajduka fizički su napali fudbalere splitskog kluba, manje od 24 sata nakon poraza u derbiju hrvatskog prvenstva od Dinama sa 2:1.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Torcida napala igrače Hajduka u Splitu, Mađar dobio nogu u glavu!
Photo by Damir Sencar/EuroFootball/Getty Images)

Kako prenose sajt 24 sata, danas oko 14 sati u centru Splita napadnuti su fudbaleri Ahmed Said, Hisen Memolja, Hamza Beri, Savas Gencoglu i Marko Futač.

Oni su prolazili pored Kluba navijača "Torcide", pa je nekoliko pristalica splitskog kluba istrčalo na ulicu i nasrnulo na Saida, fudbalera iz Gane, kome zameraju nešto lošije partije u poslednje vreme.

Saigrači su mu odmah priskočili u pomoć, došlo je do verbalnog vređanja, potom i fizičkog sukoba, a najgore je prošao Mađar Futač, koga je jedan od huligana udario nogom u glavu, slomio mu naočare, pa je dobio podliv ispod oka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve