Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.04.2018.

20:19

Pogba: Kakvi transferi – mislim na finale FA kupa i Mundijal

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da trenutno razmišlja o svom klubu, uprkos spekulacijama da će napustiti Old Traford na kraju sezone.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Pogba: Kakvi transferi – mislim na finale FA kupa i Mundijal
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je, uoči derbija sa Junajtedom početkom ovog meseca, da je menadžer Mino Rajola tokom januarskog prelaznog roka ponudio Pogbu i Henriha Mhitarjana njegovom klubu.

Pogba je na početku sezone imao problema sa formom, ali u poslednje vreme igra bolje. On je postigao dva gola protiv Sitija u mančesterskm derbiju (3:2), 7. aprila, a bio je i jedan od najboljih u polufinalu FA kupa protv Totenhema (2:1), u subotu.

"Sada sam u Mančester junajtedu i razmišljam samo o sadašnjosti. Ne razmišljam o transferima. Igraćemo u finalu FA kupa, a iza ugla je Svetsko prvenstvo", rekao je Pogba, preneo je Skaj.

Spekulisalo se i da će francuski reprezentativac preći u Pari Sen Žermen, ali je on to negirao. Takođe, mediji su navodili i da je u lošim odnosima sa trenerom Žozeom Murinjom.

"Nemam problem sa njim i mislim da on nema problem sa mnom. On je trener i on donosi odluke. Ja sam igrač i prihvatam te odluke. Moram da odgovorim na terenu", naveo je Pogba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve