Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.04.2018.

12:30

"Bilo je jasno da ću se vratiti i pokazati svima kako igram fudbal"

Najbolji igrač Premijer lige za ovu sezonu i ofanzivac Liverpula Mohamed Salah kaže da je bio svestan da će i posle epizode u Čelsiju zaigrati najbolji fudbal.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty Images

Salah je ove sezone dao 31 gol na 33 utakmice u Premijer ligi.

Igračem godine je proglašen u izboru igrača, a iza sebe je ostavio Kevina De Brejnea i Davida Silvu iz Mančester sitija, Harija Kejna iz Totenhema i Davida de Heu iz Mančester junajteda.

"Čast mi je posebno zato što su me izabrali drugi igrači. Srećan sam i ponosan", rekao je Salah i dodao da jednostavno nije dobio šansu kada je prošli put bio u Premijer ligi.

"Nisam dobio šansu u Čelsiju. Bilo je jasno da ću se vratiti i pokazati svima kako igram fudbal. Mislim da sam otišao i vratio se kao potpuno drugačija osoba, čovek i igrač", kaže Salah.

On je između Čelsija i Liverpula proveo sezonu u Romi. "Vučica" ga je platila 15 miliona evra, a "Redsi" su ga otkupili prošlog leta za 40 miliona.

Egipćaninu je za manje od godinu dana tržišna vrednost duplirana i sada je prema Transfermarketu vredan 80 miliona evropskih novčanica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve