Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.04.2018.

12:45

Gol Markovića posle godinu dana: Da pokažem Liverpulu

Srpski fudbaler Lazar Marković korak po korak se vraća u igračku formu, a u subotu je postigao i prvi gol posle skoro godinu dana.

Izvor: B92

Autor:B92

Gol Markovića posle godinu dana: Da pokažem Liverpulu
Foto: Getty images

Marković je postigao prvenac u Belgiji u dresu Anderlehta u porazu svog tima od Genka sa 2:1.

Bivši krilni fudbaler Partizana je zimus stigao u Brisel na pozajmicu iz Liverpula koji ne želi da ga pusti u drugi klub za manje od 20 miliona evra.

"Znači gol da pokažem da sam isti igrač kao što sam i bio. Da pokažem i ljudima u Liverpulu da ne mogu sa mnom kako oni hoće. Imao sam težak period u Liverpulu. Samo želim da igram. Liverpul me nije tretirao pošteno, ne želim da ćutim o tome. Ako vas ne puštaju da idete, ako zacepe ne znam ni ja koliku cenu, nešto nerealno. Valjda je i normalno da shvatite lično. Ne govorim ovo pod utiskom. Mesecima razmišljam o tome. To je moj stav. Ne mogu da zahvalim nikome na ovome. Ovo je moj gol. Idem dalje", rekao je Marković za RTS.

Liverpul je doveo Markovića 2014. iz Benfike za oko 25 miliona evra, ali je odigrao samo 34 utakmice i dao tri gola za "redse". U međuvremenu je išao na pozajmice u Fenerbahče, Sporting i Hal Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve