Nova vest
Fudbal

Subota, 21.04.2018.

22:00

"Želim kontinuitet, a ne da protivnika vraćamo u igru"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je ekipa odigrala dobar meč u Nišu protiv Radničkog, ali ističe da je potreban kontinuitet u igri.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu u celosti. Imali smo stvarno dobre momente kada smo kontrolisali dešavanja na terenu. Ono što uvek tražim i što mislim da može da bude još bolje je taj neki kontinuitet u igri, moramo da pokušamo da kontrolišemo utakmicu svih 90 minuta. Ne smemo da dozvoljavamo protivniku da se vraća u igru. Mogli smo i u prvom poluvremenu da rešimo utakmicu, imali smo mnogo šansi, ali ti promašaji su rezultat dekoncentracije", rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su u Nišu ekipu Radničkog sa 3:1 u derbi meču 32. kola Super lige Srbije.

"Mi jesmo napravili još jedan veliki korak ka cilju kojem težimo, ali ima još da se igra. Čestitao bih Radničkom, danas je bio izvanredan ambijent ovde. Volim da igram u Nišu i želim da pohvalim njihove navijače, igrače, i trenera za sve što su uradili. Želim Radničkom da ostvari svoje ciljeve ove sezone", rekao je Milojević.

Trener Radničkog Dragan Antić ocenio je da je u drugom poluvremenu do izražaja došao kvalitet Zvezde koja je, po njegovim rečima, "pravi šampion".

"Prvo poluvreme smo igrali dobro, svaka čast mojim momcima. Međutim, u drugom poluvremenu je došao do izražaja kvalitet Crvene zvezde. Vidi se da su pravi šampioni, odskaču od svih ekipa u Srbiji, videli smo to i u derbiju. Ja im čestitam titulu ovom prilikom, a nama ostaje borba za Evropu", rekao je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve