Nova vest
Fudbal

Petak, 20.04.2018.

23:55

Nant i Ren podelili bodove, Lion se bori za Ligu šampiona

Fudbaleri Nanta i Rena odigrali su nerešeno 1:1 u 34. kolu francuske Lige 1, dok je Lion bio moćan protiv Dižona u gostima 5:2.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Nant i Ren podelili bodove, Lion se bori za Ligu šampiona
Getty Images

Nant je poveo golom Adrijena Tomasona u 42. minutu. Tomason je iskoristio veliki kiks golmana Tomaša Kubeka i iskoristio poklonjenu loptu sa desetak metara.

Izjednačujući gol za Ren je postigao Lea-Siliki u 81. minutu lepim udarcem iz kaznenog prostora.

Emanuele Sala je u međuvremenu dobio crveni karton pa se Nant čitavo drugo poluvreme od 46. minuta branio sa igračem manje i pri kraju je poklekao.

Ren je peti sa 48 bodova, dok je Nant osmi sa samo dva boda manje i oba tima su u borbi za peto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Lion je u drugom meču dana bio ubedljiv protiv Dižona, a mrežu domaćina je načeo Memfis Depaj već u četvrtom minutu. Sliti je u 26. poravnao na 1:1 i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Greška i auto-gol Rosijea vratili su prednost Lionu u 50. minutu, Fekir je u 53. solo akcijom nanizao nekoliko protivničkih igrača i povisio na 3:1. Sliti je drugim golom dva minuta kasnije smanjio na 3:2, ali su Traore u 77. i Korne u 82. postavili konačan rezultat i obezbedili Lionu tri boda.

Lion je treći sa 69 bodova, tri boda ispred Marseja koji se nada da može do treće pozicije i kvalifiakacija za Ligu šampiona naredne sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve