Nova vest
Fudbal

Petak, 20.04.2018.

16:28

Milojević: Nismo opterećeni tenzijama, svi imaju svoje ciljeve

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da neće dozvoliti igračima opuštanje do kraja šampionata u Superligi.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Milojević: Nismo opterećeni tenzijama, svi imaju svoje ciljeve
StarSport

Naredni ispit za njegove igrače je Radnički iz Niša, odakle će Milojević želeti da odnese sva tri boda, iako kaže da svako u plej-ofu zaslužuje maksimalno poštovanje.

Ta utakmica je na programu u subotu od 19 sati.

"Sve ekipe u plej-ofu zaslužuju poštovanje. Niš ima dobre navijače koji bodre svoj klub i nikada nije jednostavno igrati tamo. Radnički pokazuje iz nedelje u nedelju kontinuitet, to je ekipa koja se bori za Evropu. U ovom sistemu takmičenja, sve ekipe imaju šanse jer bodovna razlika nije velika, u opticaju je još 18 bodova. Daćemo sve od sebe da odigramo najbolje moguće", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda je prva na tabeli sa 42 boda, dok je Radnički treći sa 28, pa teoretski i Nišlije mogu do titule, ali je njoj od Radničkog bliži Partizan sa 33 boda.

"Nemam kadrovskih problema i to je ono što me raduje, jer ću moći da računam na sve igrače, osim na suspendovanog Donalda. Dobio je dve utakmice, ako su to pravila, onda u redu. Ne opravdavam taj gest, to je bilo potpuno nepotrebno, ali dobro. To je nešto na šta ne mogu da utičem", rekao je Milojević.

Milojević još nije odlučio ko će na teren u Nišu zbog velikog broja igrača koji konkurišu i po njegovim rečima zaslužuju da igraju.

"Kad i ako matematički osvojimo titulu, čak ni tada neću dozvoliti opuštanje. Dok god traje prvenstvo, dok budemo u trenažnom procesu i takmičarskom ciklusu, nema opuštanja. Mi imamo samo tri boda više od večitog rivala, rekao sam da smo mi u svojim glavama napravili mini-tabelu, i na kraju ćemo podvući crtu", kaže Milojević.

Milojević je naveo i da ne pridaje mnogo pažnje tenzijama u srpskom fudbalu koje se tiču suđenja.

"Nisam opterećen time. Dolazi kraj prvenstva i rastu tenzije, svi imaju neke svoje ciljeve. Ne samo u Srbiji, vidimo i po drugim zemljama. Ostalo je još šest utakmica, mnogo toga se odlučuje i nervoza je razumljiva", rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve