Nova vest
Fudbal

Petak, 20.04.2018.

12:17

Zvezda nudi 500.000 € za Portugalca, ali želi ga i Partizan

Rikardo Alves, portugalski vezista iz redova ljubljanske Olimpije, nalazi se na meti beogradskih večitih rivala – Crvene zvezde i Partizana.

Izvor:

Autor:

Zvezda nudi 500.000 € za Portugalca, ali želi ga i Partizan
YTSS@ VSL

Kako prenose slovenački mediji, crveno-beli su se već zimus raspitivali za usluge nekadašnjeg mladog reprezentativca Portugala i za njegovu slobodu spremni su da plate 500.000 evra.

Alves, koji igra na poziciji centralnog veznog prošao je sve kategorije mlađih selekcija svoje zemlje, ali nikada nije zaigrao za A tim, nije na meti samo naša dva najbolja kluba, već i nekoliko evropskih – Sampdorija, Udineze, Deportivo La Korunja, Leh...

Ove sezone upisao je devet pogodaka i pet proigravanja, a iako se Olimpija nalazi na dobrom putu da osvoji šampionsku titulu odbija da produži ugovor.

Plus za naše klubove mogla bi da bude činjenica da Alvesa zastupa Ranko Stojić, koji ga je i doveo u Ljubljanu iz Rapida iz Bukurešta 2015. godine, ali, kako se spekuliše, igračeva želja je da se vrati u domovinu gde je nosio dresove Belaneseša i Portimonensea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve