Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.04.2018.

12:53

Ibrahimović: Idem na SP, ako kažem još nešto obesiće me

Zlatan Ibrahimović više ne iskazuje želju da igra na Svetskom prvenstvu već izričito tvrdi da će igrati na Mundijalu.

Izvor: AK

Autor: AK

Ibrahimović: Idem na SP, ako kažem još nešto obesiće me
Foto: Getty images

Najbolji strelac i rekorder po broju nastupaza Švedsku se povukao iz reprezentacije posle EURO 2016, nije bio deo tima koji je izbacio Italiju u baražu za SP u Rusiji, ali želi da se vrati u selekciju.

Nakon što se skoro godinu dana borio sa povredama, Ibrahimović se preporodio prelaskom u američku MLS ligu gde je već postigao nekoliko golova za pobede L.A. Galaksija.

"Idem na Svetsko prvenstvo, da. Samo kažem da idem na SP. Ako kažem još nešto ljudi će me obesiti pa moram da pazim šta priča. Svetsko prvenstvo bez mene ne bi bilo Svetsko prvenstvo", rekao je Ibrahimović u jednoj od najpopularnijih TV emisija u SAD Džimi Kimel Uživo (Jimmy Kimmel Live).

Švedska će na Mundijalu predstojećeg leta igrati u Grupi F sa Južnom Korejom, Meksikom i aktuelnim šampionom sveta Nemačkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve