Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.04.2018.

18:30

Digari: Nejmar je pljunuo na PSŽ, to u Barsi ne bi smeo da uradi

Bivši francuski fudbaler i svetski prvak iz 1998. godine Kristof Digari smatra da Brazilac Nejmar ne poštuje svoj sadašnji klub Pari Sen Žermen.

Izvor: B92

Autor:B92

Digari: Nejmar je pljunuo na PSŽ, to u Barsi ne bi smeo da uradi
Getty images

PSŽ je za vikend razbio Monako 7:1 i vratio pehar prvaka Fracnuske na "Park prinčeva", ali među igračima koji su slavili titulu nije bilo Brazilca.

Nejmar je sa svojim prijateljima u Brazilu igrao poker, dok se oporavlja od povrede, što mu je Digari zamerio.

"Ne mogu da verujem što taj dečko radi. Umesto da je došao da pruži podršku saigračima, on po društvenim mrežama objavljuje fotografije kako s prijateljima igra poker. Neshvatljivo mi je takvo ponašanje. Dali su mu ulogu vođe, šta god da je tražio, a on nije mislio da je vredno da se pojavi na slavlju. Nije mi jasno zašto klub pristaje na takve stvari", rekao je Digari za RMC Sport.

Nejmar je prošlog leta u rekordnom transferu od 222 miliona evra prešao u Pari Sen Žermen iz Barselone. Uz Kilijana Mbapea bio je jedan od razloga što su Parižani uspeli da titulu vrate u Pariz. Mbape je doduše i prošle godine bio prvak Francuske sa Monakom.

"Zanima me kako će Nejmar moći da pogleda saigrače u oči nakon što ih je ovako ponizio. Pljunuo je na klub. Njemu nije stalo do PSŽ. Da je i dalje igrač Barselone i da se ovako nešto desilo, verujte da bi došao na proslavu. Nikad mi nisu bili jasni igrači kojima je stalo samo do sebe. Fudbal je kolektivna igra i jedino tim kao celina može da uspe. Nikad individualac ma kako dobar bio, neće sam ništa da uradi. I onda neki misle da PSŽ sa tim stavom može da osvoji Ligu šampiona smešno", oštar je bio Digari.

Digari je nekadašnji igrač Barselone i Milana, a u svojoj karijeri je osvajao i boginju na Svetskom prvenstvu u svojoj domovini pre tačno 20 godina, kada mu je jedan od saigrača iz reprezentacije bio sadašnji selektor Didije Dešam.

I love Poker ❤️

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve