Spartak odgovorio Čukaričkom: A kada ste dobili dva penala?

Posle dešavanja na utakmici plej-ofa između Čukaričkog i niškog Radničkog (2:3), oglasio se i kaže Dragan Đorđević direktor subotičkog Spartaka.

Izvor: B92 Srbija
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

"Ne znam zbog čega Čukarički diže ovoliku tenziju oko suđenja na utakmici Čukaričkog i Radničkog", kaže Dragan Đorđević direktor FK Spartak.

Podsetimo da je FK Čukarički najavio mogućnost istupanja iz Superlige zbog toga što su nezadovoljni suđenjem na utakmici sa Radničkim.

"Svedoci smo da je tokom prvenstva bilo više takvih situacija. Igrom slučajnosti je baš Spartak, pre 15 dana bio u sličnoj situaciji, ako ne i u goroj, kada je sudija Srđan Jovanović za 45. minuta svidao dva nepostojeća penala za Čukarički", objašnjava Đorđević.

Takođe dodaje da su na utakmici bili u šoku i da su danima bili u dilemi šta da rade, jer nisu bili sigurni da li je reč o nenamernoj ili namernoj grešci.

"Imajući u vidu da je reč o profesionalcu, za koga svi tvrde da je pošten. Nismo odlučili da na utakmici, ali ni posle, krenemo u medijsku hajku", objašnjava Đorđević.

On dodaje da je sličnih situacija bilo i na utakmicama sa Vojvodinom i Javorom, kada je sudio Bojan Nikolić ali da smatraju da radikalni potezi ne doprinose rešavanju problema već urušavanju srpskog fudbala.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu