Nova vest
Fudbal

Subota, 14.04.2018.

21:03

Milojević: Nervira me balkanski mentalitet, loše drugo poluvreme

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je svojim igračima na pobedi u 157. "večitom derbiju", ali ne i na pristupu igri u drugom poluvremenu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Milojević: Nervira me balkanski mentalitet, loše drugo poluvreme
StarSport

Zvezda je savladala Partizan 2:1 golovima Radonjića i Pešića iz 18. i 21. minuta utakmice, a utešni gol za crno-bele je dao Ognjen Ožegović u 98. minutu iz penala.

Utakmicu su obeležila prvo dobro i drugo loše poluvreme na obe strane, ali i neredi na zapadnoj tribini u 66. minutu.

"Iz dva dela je bila utakmica, derbi je u prvom poluvremenu bio pravi. Čestitao bih svojim igračima na pobedi protiv velikog rivala, drugo poluvreme ne bih da komentarišem", rekao je Milojević posle meča za televiziju Arena sport.

Zvezda je prvo poluvreme odigrala odlično, u drugom je stala i čekala kontranapade. Takav razvoj igre se nije svideo treneru crveno-belih koji je rekao da

"Neću da pričam o neredima, ono gde je trebalo da kontrolišemo utakmicu, to me nervira, balkanski mentalitet. Počeli smo da ne radimo, da puštamo neke stvari da nas zadovoljavaju. Nije nam Partizan pretio, morao je da ide onako jer je gubio. Ljut sam zbog gola i penala, ne treba to da nam se događa", rekao je Milojević.

Zvezda je pobedom odmakla na +9 bodova u odnosu na najvećeg rivala, ali poput stratega Partizana Miroslava Đukića, ni Milojević ne misi da je pitanje šampiona Srbije rešeno.

"Ne rešava ovde ništa, iskren da budem, dosta je utakmica prošlo da Zvezda nije pobedila i u ove dve smo bili bliži pobedi, hteli smo da potvrdimo da smo najbolja ekipa u zemlji", zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve