Nova vest
Fudbal

Subota, 14.04.2018.

18:00

PL: Milivojević asistent u važnoj pobedi Palasa

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su sa 3:2 Brajton, u 34. kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

PL: Milivojević asistent u važnoj pobedi Palasa
Photo by Bryn Lennon/Getty Images

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević odigrao je odličan meč, pošto je učestvovao kod dva gola ekipe.

U petom minutu šutirao je ka golu Rajan, golman Brajtona je njegov šut jedva odbranio, a Zaha se našao na liniji da loptu sprovede u gol.

Do drugog gola Palasa nije se čekalo puno, pošto je Tomkins u 14. povision na 2:0. Brajton je preko Marija u 18. smanjio vođstvo domaćih igrača, ali je Zaha šest minuta kasnije ponovo bio strelac.

Milivojević je poslao laserski precizan pâs ka Zahi koji je glavom sproveo loptu u gol. U prvom poluvremenu samo su se ređali golovi, pa je tako Brajton uspeo da smanji na 3:2 preko Iskerda.

To će se ispostaviti kao i konačan rezultat. Ovom pobedom Kristal Palas pobeda je sa začelja i trenutno je 16. sa 34 boda, dok je Brajton 13. sa samo jednim više.

Fudbaleri Hadersifda ostvarili su važnu pobedu nad Votfordom 1:0. Gol odluke za domaći sastav postigao je Tom Ins u 91. minutu. Ovim trijumfom Hadersfild je došao do 14. mesta i imaju 35 bodova.

U 34. kolu Premijer lige Barnli je savladao Lester sa 2:1, dok su Svonsi i Everton odigrali 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve