Nova vest
Fudbal

Petak, 13.04.2018.

11:37

Mitrović: Jokanović mi veruje, znam šta želi od mene

Aleksandar Mitrović, napadač Njukasla na pozjamici u Fulama, pričao je za "Sky sports" o vremenu provedenom u Njukaslu.

Izvor: PT

Autor: PT

Mitrović: Jokanović mi veruje, znam šta želi od mene
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

"Nikada ne bih rekao da žalim što sam igrao tamo (u Njukaslu), ali žalim što nisam igrao mnogo i što nisam postigao još više golova", rekao je Mitrović.

Srpski fudbaler ove sezone odigrao je samo šest utakmica u Premijer lige i zbog toga je u januaru napustio Njukasl i otišao na pozajmicu u Fulam.

"Mnogo stvari sam želeo da uradim sa Njukaslom, ali nisam uspeo... Svakako sam uživeo u vremenu koje sam tamo proveo i dalje sam njihov igrač, tako da ćemo videti šta će se desiti", kazao je srpski igrač.

Od kada je došao u Čempionšip Mitrović je odigrao 13 mečeva na kojima je ukupno postigao devet golova. Jedan od zaslužnih za njegovu formu je trener Fulama Slaviši Jokanović.

"To je veoma važno za napadača. Mogu da kažem da ima poverenja u mene. Ukoliko osećate da vam menadžer veruje, mnogo je lakše igrati. Takva je sada situacija, znam da veruje u mene i šta želi", rekao je Mitrović.

Usled odličnih partija Mitrovića i ekipa je krenula da 'gazi'. Ekipa Slaviše Jokanoviće je trenutno na drugom mestu koje vodi direktno u Premijer ligu.

"Rođeni sam pobednik i na svakom meču želim tri boda. Pravio sam neke glupe greške, ali pokušao sam da nešto naučim iz njih", zaključio je Mitar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve