Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.04.2018.

13:20

"Fudbalska mafija izbacila Juventus" – penal koji je podelio svet

Penal koji je Majkl Oliver dosudio u 93. minutu četvrtine finala Lige šampiona između Real Madrida i Juventusa podelio je fudbalski svet.

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by David Ramos/Getty Images

Juventus je na "Bernabeuu" vodio sa 3:0 i sa tim rezultatom ušli bismo u produžetak.

Međutim, Benatija je napravio faul nad Lukasom Vaskesom i glavni arbitar pokazao je na belu tačku u nadoknadi vremena.

Usledili su brojni protesti igrača, a Đanluiđi Bufon je čak isključen zbog verovatno psovanja Majkla Olivera. Ova situacija podelila je fudbalski svet, pošto je dosta različitih mišljenja u svetu poznatih.

Legendarni Kristijan Vijeri smatra da je "sudija patetičan", dok je Hose Luis Čilavert kazao da je "fudbalska mafija izbacila Juventus".

Gabrijel Batistuta istakao je da ne može Realu da čestita na prolazu jer kako kaže "da je on igrač Juventusa, bio bi skrhan u profesionalnom i sportskom smislu".

Džeferson Farfan smatra da je ovo bila "klasična pljačka", dok imamo i drugu stranu koji misle da je penal bio čist.

Nekadašnji fudbaler Reala Guti smatra da je Juventus odigrao dobar meč, ali i "da je penal bio čist i da je Ronaldova zrelost vodila Real do pobede". Rio Ferdinand nije prokomentarisao penal, već neverovatnog Ronalda "za kojeg reč pritisak ne postoji".

U anketi možete glasati da li je po vama bio penal ili ne, a OVDE još jednom pogledajte sumnjiv detalj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve