Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.04.2018.

11:00

Mišljenja različita – da li je Oliver oštetio Juventus? (ANKETA)

Fudbaleri Real Madrida i Juventusa odigrali su jedan od najdramatičnijih mečeva u skorijoj istoriji u četvrtfinalu Lige šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Mišljenja različita – da li je Oliver oštetio Juventus? (ANKETA)
Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

O penalu koji je dosudio arbitar Majkl Oliver u 93. minutu pri rezultatu 3:0 za "Staru dama" priča se i pričaće se narednih nekoliko dana ili nedelja.

Madriđani su dobili prvi meč sa 3:0 u Torinu, a potom je u sredu veče Juventus šokirao sve na "Bernabeuu", pošto je vodio sa 3:0.

Ekipa Masimilijana Alegrija imala je aktivan rezultat, sa kojim bi otišli u produžetak, ali dosuđen je penal, Ronaldo je potom pogodio i i time je završena Juventusova priča u Ligi šampiona.

Na naslovnoj strani španskog lista "Marka" tačno se vidi kako je Benatijina ruka na leđima Vaskesa, a potom je usledio i udarac nogom.

Dosta je različitih mišljenja, a vi možete OVDE još jednom da vidite ovu spornu situaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve