Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.04.2018.

17:19

"Partizan mora da napadne, da krunišemo sezonu pobedom u derbiju"

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da je došlo vreme da njegov tim slavi u trećem večitom derbiju u sezoni i dođe na korak do šampionske titule.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

StarSport

"Na prethodnim derbijima smo imali dosta šansi koje nismo iskoristili. Nadam se da će mi treći derbi doneti sreću, verujem da je vreme za pobedu, posle dva nerešena ishoda. Napravili smo dosta velikih stvari ove sezone, beležili značajne pobede u Evropi, a sada je vreme da krunišemo sezonu pobedom u derbiju i šampionskom titulom", samouveren je Stojković.

Hitri desni bek dodaje da su svi u ekipi veoma raspoloženi pred 157. okršaj večitih rivala u subotu.

"Bavimo se našom igrom i organizacijom na terenu, ne razmišljamo mnogo o protivniku", rekao je Stojković, uz konstataciju da ga raduje što je ekipa konačno u kompletna posle povreda.

Crnogorski reprezentativac nada se da će crveno-beli sačuvati mrežu protiv Partizana.

"Nadam se da ćemo kao ekipa biti na visini zadatka, da će naša prepoznatljiva odbrana i ovog puta ostati neprobojna".

Kako je naveo, niko ne razmišlja o prednosti od šest bodova u odnosu na Partizan.

"Želimo samo da pobedimo i obradujemo najbolje navijače na svetu. Pritisak je na strani protivnika, jer mi imamo veliku prednost u plej-ofu. Sigurno će oni morati da igraju dosta otvorenije i napadački. Moraće da iza]u i idu na pobedu ako žele da ostanu u igri, ali mi ćemo tako]e ići na trijumf. Videćemo, ko bude bolji neka pobedi, nadam se da ćemo to biti mi", zaključio je Stojković.

Utakmica 1. kola plej-ofa Superlige izmedju Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve