Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.04.2018.

15:00

Toti baksuz? Možda je znao zašto se smeje

Frančesko Toti se nasmejao kad je Romi izvukao Barsu pre četvrtfinala Lige šampiona. Ako je i samom sebi ispod osmeha govorio da je baksuz, prevario se.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Toti baksuz? Možda je znao zašto se smeje
Getty images

"Princ Rima" klubu u kom je proveo čitavu karijeru nije mogao naći težeg protivnika.

Fotografija sa izvlačenja je sada još jednom isplivala jer je "Vučica" nadoknadila 1:4 sa stadiona Kamp Nou i za jedno veče postala glavna vest u sportskoj Evropi.

"Znamo da je Barselona jedna od najboljih ekipa u Evropi, ali znamo i da protiv njih možemo da igramo dobro. Svi očekuju da Barsa prođe dalje, ali će se sudariti sa velikim timom Rome. A ako hoćemo da osvojimo Ligu šampiona, moramo da pobeđujemo najbolje. Fudbal je najbolji u ovakvim mečevima", rekao je Toti na žrebu.

Njegove reči posle utakmice na Kamp Nou sigurno nisu bile u glavama prvotimaca rimske ekipe, ali će mnogi navijači zapamtiti reči "Princa Rima" napisane posle utakmice na društvenim mrežama, "Zbog ovakvih trenutaka predivno je živeti za ove boje. Napred Roma!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve