Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.04.2018.

21:08

Spartak predstavio novog trenera

Fudbalski klub Spartak predstavio je novog trenera Vladimira Gaćinovića.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Spartak predstavio novog trenera
StarSport

On će na klupi subotičkog kluba zameniti Aleksandra Veselinovića, kojem je do sada bio pomoćnik.

Gaćinović će tim predvoditi do kraja sezone, a u radu će mu pomagati treneri Savo Pavićević i Darko Sekulović, dok će rad s golmanima nastaviti Srdjan Žakula.

"Želeo bih da zahvalim upravi Spartaka koji su iskazali veliko poverenje da me promovišu za šefa stručnog štaba. Možda je period od nekih osam i po meseci koliko sam proveo ovde uticao na to da donesu odluku da sam ja osoba od poverenja i osoba da samostalno vodi Spartak. Zaista imam ogromnu čast i obavezu da to opravdam", rekao je Gaćinović na predstavljanju.

Spartak u plej-of Superlige Srbije ulazi sa petog mesta i 25 bodova. Gaćinović je naveo da je pred njegovom ekipom sedam izuzetno zahtevnih utakmica.

"Znamo šta nas očekuje. Moramo u svaku utakmicu da udjemo maksimalno", rekao je Gaćinović.

Vladimir Gaćinović (52) rođen je u Trebinju, gde je i počeo trenersku karijeru kao trener Leotara.

Predvodio je potom i ekipu Zvijezde iz Gradačca, da bi u periodu 2013-2016 bio asistent čak sedmorice trenera litvanskog kluba Suduva, između ostalog i Aleksandra Veselinovića s kojim je prvo sarađivao u Vojvodini, a onda i u Spartaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve