Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.04.2018.

19:30

"Ne sećam se kada je Vojvodina poslednji put bila osma..."

Novi trener Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da se ne seća kada je novosadski klub bio na osmom mestu, ali navodi da je pozicija i razlog zašto je tu

Izvor:

Autor:

StarSport

"Zadovoljstvo je ponovo biti ovde, iako bi u ovom momentu svi trebalo da se manemo nekih velikih reči. Mislim da bi svi trebalo da budemo svesni ozbiljnosti trenutka, jer verujem da niko od nas ne pamti kada je Vojvodina poslednji put sezonu završila na osmom mestu na tabeli. Zahvaljujući ovakvom sistemu takmičenja, još uvek imamo realne šanse da se domognemo Evrope. To će biti teško, ali da je lako, znam da ja ne bih bio ovde, već bi u tome uživali neki drugi ljudi", izjavio je Veselinović na promociji u novom klubu.

Kako navodi, pre godinu dana kada je odlazi iz Vojvodine nije ni slutio da će se tako brzo vratiti u Novi Sad, a za povratak na stadion "Karađorđe" zahvalio se rukovodstvu kluba.

"Smatram da treba da idemo korak po korak, od meča do meča i vidimo koliko će nam to doneti na kraju sezone. Gospodi Vlaoviću i Jevtiću izražavam iskrenu zahvalnost na upornosti, želji i korektnom razgovoru koji smo imali. Pre otprilike godinu dana, kada sam odlazio odavde, nisam ni sanjao da ću jednog dana opet biti na ovom mestu, ali život piše romane i sada imam jedinu obavezu da svakog jutra kada se pogledam u ogledalo znam da sam učinio sve da Vojvodini bude bolje", rekao je Veselinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve