Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.04.2018.

17:13

Pirlo: Ima vremena, pričaćemo o budućnosti

Legendarni italijanski vezista Andrea Pirlo kaže da još uvek nije odlučio šta će posle svoje igračke karijere, ali napominje da je razmišljao u tom pravcu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Pirlo: Ima vremena, pričaćemo o budućnosti
Getty images

Pirlo se povukao posle sezone u MLS ligi u kojoj je igrao za Njujork siti, a oprostiće se na San Siru 19. maja kada proslavlja i 39. rođendan.

"Ne znam, tek sam završio sa igranjem. Imam vremena da na miru izaberem, pričao sam sa više ljudi i u klubovima i u reprezentaciji. Biće vremena da se razmisli o oba. Za sada želim da se zahvalim ljudima sa kojima sam igrao u poslednjem meču i italijanskom narodu. Sad samo razmišljam o odmoru posle toliko godina karijere", rekao je Pirlo za Sport Medijaset.

Ako se posle perioda odmora nađe nešto za njega, toga će se i prihvatiti rekao je jedan od najboljih plejmejkera novog veka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve