Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.04.2018.

10:40

LŠ: Siti i Roma u "nemogućoj misiji"

Roma i Mančester Siti nalaze se pred "nemogućim" zadatkom protiv Barselone i Liverpula, jer u revanšima četvrtfinala Lige šampiona jure po tri gola minusa.

Izvor: B92

Autor:B92

LŠ: Siti i Roma u

Ne zna se ko je u težoj situaciji, da li Roma koja na Olimpiku čeka Barselonu posle poraza 4:1 u prvom meču ili Siti koji želi da nadoknadi 3:0 sa Enfilda.

U međuvremenu, "građani" su zadobili novi udarac porazom od gradskog rivala Junajteda 3:2 i to posle dva gola prednosti, čime su odložili viđeno šampionsko slavlje u Premijer ligi, ali se i pokazalo da su ranjivi.

"Razočarani smo i tužni zbog poraza od Junajteda. Moramo da okrenemo list što je pre moguće jer nas čeka Liverpul", rekao je defanzivac Sitija Danilo.

S druge strane, Liverpul je još jednom dokazao da je nezgodan rival Sitiju, već ga je dva puta pobedjivao ove sezone u tek šest neuspeha ekipe Đozepa Gvardiole, a sad samo treba da izdrži početni nalet.

Pročitajte još: Gvardiola: Sposobni smo za preokret

U drugom meču iste večeri, Barselona se nalazi pred vratima 11. plasmana u polufinale elitnog takmičenja.

Pročitajte još: Valverde: U Rimu kao da je bilo 0:0

Koliko će Romi Aleksandra Kolarova, pored visokog rezultata koji juri, biti teško najbolje govori podatak da je Barselona samo tri puta od čak 41. doživela eliminaciju iz Evrope nakon trijumfa u prvom duelu.

Pročitajte još: Di Frančesko veruje u čuda

Pritom, očigledna je razlika u kvalitetu dva tima i svi su odavno otpisali Rimljane.

Utakmice na Olimpiku i Etihadu igraju se u standardnom terminu od 20.45.

Četvrtfinale LŠ, revanši:
20:45 Roma – Barselona (prvi meč 1:4)
20:45 M. Siti – Liverpul (0:3)

Sreda:
20:45 Bajern – Sevilja (2:1)
20:45 Real – Juventus (3:0)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve