Nova vest
Fudbal

Petak, 06.04.2018.

22:50

L1: PSŽ sa igračem manje izbegao treći poraz

Fudbaleri Sent Etjena i Pari Sen Žermena odigrali su nerešeno 1:1 u prvoj utakmici 32. kola francuske Lige 1.

Izvor: B92

Autor:B92

L1: PSŽ sa igračem manje izbegao treći poraz
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Zeleni su bili blizu da nanesu poraz Parižanima koji će izvesno vratiti titulu na ’Park prinčeva’, ali je jasno da se na

laze u blagom padu forme.Strelac prvog pogotka u 17. minutu, kada se najbolje snašao u petercu gostiju, nakon centaršuta Debišija sa desnog boka.

Isti igrač je 15 minuta kasnije promašio penal za 2:0, ali je prethodno Sent Etjenu olakšan posao jer je Kimpembe dobio drugi žuti karton i već tada je morao u svlačionicu.

Ispostavilo se da će taj promašaj biti ključan, pošto je Debiši u drugom minutu nadoknade pogodio sopstvenu mrežu i PSŽ se spasao trećeg poraza.

Srpski internacionalac Neven Subotić odigrao je celu utakmicu za domaćina.

’Sveci’ sada imaju 17 bodova više i utakmicu više od drugoplasiranog Monaka, dok je Sent Etjen na devetoj poziciji sa 43 boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve