Nova vest
Fudbal

Petak, 06.04.2018.

23:39

"Cilj Novog Pazara je opstanak u Prvoj ligi Srbije"

Trener fudbalera Novog Pazara Stevan Mojsilović očekuje još bolje izdanje svog tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Thinkstock

Mojsilović je rekao da na utakmici protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, u okviru 20. kola Prve lige Srbije, od svojih igrača očekuje još bolje izdanje nego u poslednjoj pobedi nad beogradskim Sinđelićem.

"Nema radovanja unapred, ali dobro je da nije svaki meč odlučujući, pa se lakše igra. Uz mnogo samopouzadanja, posle 10 osvojenih bodova u četiri prolećna kola, možemo još bolje. Želimo da na naš konto dopišemo bod ili tri, a uvek idemo na pobedu. Cilj je da što pre obezbedimo opstanak", rekao je Mojsilović.

On je najavio da sledi još jedna takmičarski teška utakmica u kojoj će njegovi izabranici morati da se maksimalno zalažu i bore za svaku loptu.

"Takav prilaz, uz ispunjavanje taktičkih zadataka, približava nas novom uspehu. Što se rivala tiče, imaju izvanredne uslove za rad i jasan plan za budućnost. Za dve godine, Bačka Topola bi mogla da bude među tri, četiri najveća fudbalska centra u Srbiji, možda i najveći van Beograda i Novog Sada", ocenio je Mojsilović.

Novi Pazar je petoplasirani tim lige sa 30 bodova, a prati ga TSC sa 29. Duel tih rivala u Bačkoj Topoli zakazan je za sutra od 15.30.

Streteg Pazaraca je priznao da u protivničkoj ekipi posebno ceni Nebojšu Mezeija.

"Trenirao sam ga u subotičkom Spartaku, do ovog momenta morao je mnogo više da postigne u fudbalu. Sjajan je igrač i čovek, srdačno ćemo se pozdraviti. Ipak, uvek gledam svoj tim, najviše poštujem moje igrače i u njih verujem. Pokazali su da su veliki profesionalci", naveo je Mojsilović.

Novi Pazar će u Bačkoj Topoli nastupiti bez strelca jedinog gola u pobedi nad Sinđelićem, Predraga Đorđevića, koji će pauzirati zbog žutih kartona, ali se u tim vraća Denis Ristov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve