Nova vest
Fudbal

Petak, 06.04.2018.

15:00

Frimpong: Čeka nas ciljna ravnina, znamo koliko je važan derbi

Fudbaler Crvene zvezde Abraham Frimpong kaže da njegovu ekipu sada čeka ciljna ravnina na kojoj crveno-beli treba da obezbede titulu šampiona Srbije.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Frimpong: Čeka nas ciljna ravnina, znamo koliko je važan derbi
Starsportphoto

Zvezda je regularni deo prvenstva završila sa 12 bodova ispred drugoplasiranog Partizana i u plej-of posle podele bodova, ulazi sa šest bodova prednosti.

Tim iz Ljutice Bogdana je plej-of najavio dobrom utakmicom protiv Zemuna kom nije data šansa da osvoji ni bod.

"Mi im to nismo dozvolili i sa dvadeset petom pobedom završili smo regularni deo prvenstva. Znamo šta nas sada čeka, ciljna ravnina je pred nama i daćemo sve od sebe da do kraja zabeležimo još sedam pobeda i da sa našim navijačima proslavimo novu šampionsku titulu", rekao je Frimpong za klupski sajt.

Plej-of startuje 14. aprila kada se na 'Marakani' igra 'večiti derbi'.

"Do sada nismo mnogo razmisljali o tom meču već smo išli utakmicu po utakmicu. Sada je na red došao večiti derbi, meč za koji svaki igrač ovde zna koliku težinu ima i za koji ne treba posebno trošiti reči. Mi ćemo mu pristupiti maksimalno ozbiljno, kao što smo to radili na svakoj utakmici do sada i siguran sam da povoljan rezultat neće izostati", kaže Frimpong.

On je u petak proslavio i 25. rođendan, a saigrači su mu poželeli da ove godine osvoji šampionsku titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve