Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.04.2018.

20:33

"Borac u dobroj formi, ali i mi smo u seriji od 5 pobeda"

Fudbaleri Partizana Ognjen Ožegović i Svetozar Marković izjavili su da će maksimalno ozbiljno ući u meč poslednjeg kola Superlige protiv Borca.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Starsportphoto

Crno-beli žele da što spremnije dočekli nastavak sezone u kojem ih očekuje plej-of i borba za odbranu trofeja u Kupu Srbije.

"Utakmica je pred derbi i treba da uđemo maksimalno ozbiljno kako bismo podigli formu na najviši mogući nivo pred najbitniju utakmicu sezone. Drago mi je što je Borac ušao u dobru formu jer bih želo da ostanu u ligi, zbog toga što su iz fudbalskog grada i što imaju dobre igrače. Bez obzira na njihovu formu i mi smo u nizu od pet pobeda i ukoliko budemo pružili igre kao iz prethodnih utakmica mislim da ćemo doći do tri boda", izjavio je Tanjugu Ožegović.

Mladi fudbaler Partizana Svetozar Marković ne misli da će utakmica protiv Borca u Humskoj biti mnogo lakša u odnosu na ostale u prvenstvu.

"Biće teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu, ali ulazimo maksimalno u meč i nadam se da ćemo iz njega izaći na najbolji način, jer nas posle Borca čeka veoma važna utakmica protiv Crvene zvezde", izjavio je Tanjugu Marković.

Utakmica 30. kola Super lige između Partizana i Borca igra se sutra od 17 časova na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve