Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.04.2018.

23:39

Predstava o Ćiru Blaževiću u Beogradu

Tarik Filipović, poznati glumac i voditelj, prvi put će gostovati pred beogradskom publikom sa predstavom – monodramom "Ćiro".

Izvor: B92

Autor:B92

Predstava o Ćiru Blaževiću u Beogradu
Foto: Promo

Predstava će biti održana 27.aprila sa početkom u 20 časova u UK Vuk Karadžić.

Predstava izaziva ogroman interes u celom regionu, a dobila je visoke ocene od kritike i publike za maestralnu glumu i kvalitetan, duhovit tekst.

Ličnost zanimljivog Miroslava Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića i dramaturga Antonia Gabelića da napišu tekst o njegovom životu. Dugogodišnje Tarikovo i Ćirino prijateljstvo, te sati i dani provedeni u svojevrsnoj ispovedaonici o njegovom životu i Tarikovo imitiranje Ćira, bili su srž ove zanimljive predstave , koja na jedan specifičan način dovodi publiku do smeha ali i suza. Ćirine se rečenice citiraju, njegovo prepoznatljivo "sine moj" dalo mu je neizbrisiv lični pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni fudbalski navijač, progovara o tome šta je Ćiro Blažević predstavljao za njega lično kroz period odrastanja i sazrevanja.

"Ćiro" je Tarikov prvi samostalni projekat kojeg zajedno s njim autorski potpisuje dramaturg Antonio Gabelić a producira Tomislav Kašljević.

Karte za predstavu "Ćiro" prodaju se na blagajni UK Vuk Karadžić po ceni od 1.000 dinara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve