Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.04.2018.

16:20

Milojević: Zemun je hit prolećnog dela, derbi je daleko...

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da neće kalkulisati i odmarati igrače sa kartonima protiv Zemuna.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Zemun je hit prolećnog dela, derbi je daleko...
StarSport

"Dolazi nam protivnik koji je, bez preterivanja, hit prolećnog dela sezone. Zemun bi bio u vrhu tabele da se računaju samo bodovi iz drugog dela, a posebno se ističe u gostima. Imaju dobre pojedince, odličnog trenera Milanovića i očekuje nas ništa lakša, a ni teža utakmica do sada. Moramo da budemo ono što jesmo i damo sve od sebe", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Duel sa Zemunom zbog suspenzije propustiće Filip Stojković, van konkurencije za tim su i dalje Vujadin Savić i Mičel Donald, dok se Nenad Krstičić oporavio.

"Videćemo danas kakva je situacija sa Krstičićem. Posle Zemuna konkurisaće i Donald", kaže trener Zvezde.

Milojević dodaje da ne želi da se bavi kalkulacijama o igračima kojima preti suspenzija za večiti derbi.

"Ne kalkulišem nikad, iskreno ni ne znam koji igrači imaju kartone. Derbi je daleko i razmišljamo samo o sledećoj utakmici".

Milojević je pozdravio odluku da se predstojeće kolo igra sutra, a ne za vikend zbog uskršnjih praznika.

"Uskrs je bitan praznik i zato je važno da ga provedemo sa porodicama. Sećam se dok sam bio igrač da se u Grčkoj nije igrao, fudbaleri su ljudi i vernici i treba da provedu sa najmilijama praznik u miru", zaključio je Milojević.

Utakmica 30. kola Superlige izmedju Crvene zvezde i Zemuna igra se sutra od 17 sati na stadionu Rajko Mitić, uz slobodan ulaz za navijače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve