Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.04.2018.

14:07

Lalatović: Partizan apsolutni favorit, ali lopta je okrugla

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović nije priželjkivao Partizan za rivala u polufinalu Kupa Srbije, jer smatra da su crno-beli apsolutni favoriti

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović: Partizan apsolutni favorit, ali lopta je okrugla

"Partizan je protivnik kojeg uopšte nismo želeli da dobijemo. Oni su apsolutni favoriti za osvajanje Kupa, ali lopta je okrugla. Ako postoji šansa za finale, mi se nadamo da mozemo da je iskoristimo. U nedavnoj prvenstvenoj utakmici koju smo izgubili 2:0 videli smo sav njihov kvalitet i upravo taj meč mora da znači oprez", izjavio je Lalatović za klupski sajt.

Čukarički u četvrtak gostuje Voždovcu u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva, a Lalatović navodi da neće biti lako da se dođe do bodova, neophodnih kako bi se očuvalo treće mesto pred početak plej-ofa.

"Idemo na jako teško gostovanje protiv ekipe koja je ove sezone pokazala da igra sjajan fudbal. U prethodnom kolu su pobedili Rad na Banjici, a to nije nimalo lako. Voždovac je s pravom pokazao da pripada plej-ofu. Jedan su od najorganizovanijih klubova, radio sam tamo i vežu me jako lepe uspomene", rekao je trener Čukaričkog.

Utakmica između Čukaričkog i Voždovca igra se u četvrtak od 17 časova na TC "Stadion".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve