Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.04.2018.

20:39

Emotivno u Udinama: 'Viole' ne znaju za poraz, peta pobeda u nizu

Fudbaleri Fiorentine pobedili su u gostima ekipu Udinezea sa 2:0 u utakmici odloženog 27. kola italijanske Serije A, a pobede su upisali i Sampdorija i Đenoa.

Izvor: B92

Autor:B92

Emotivno u Udinama: 'Viole' ne znaju za poraz, peta pobeda u nizu
Photo by Dino Panato/Getty Images

Odloženo kolo zbog tragične smrti kapitena 'Viola' Davida Astorea na programu je ove nedelje, a u utorak su odigrane tri utakmice.

Fiorentina je do pete uzastopne pobede u Seriji A stigla golovima Žordana Veretua iz penala u 29. i Đovanija Simeonea u 71. minutu.

'Viole' su na osmom mestu na tabeli sa 47 bodova, dok je Udineze na 12. poziciji sa 33. Srpski fudbaler Nikola Milenković odigrao je ceo meć u dresu Fiorentine.

Sampdorija je slavila u gostima protiv Atalante sa 2:1.

Đanluka Kaprari je doveo Sampdoriju u vođstvo u 43. minutu, izjednačio je Rafael Toloj u 67, a konačan rezultat postavio je Duvan Zapata u 84. minutu.

Atalanta je sedma na tabeli Serije A sa 47 bodova, dok je Sampdorija deveta sa istim brojem bodova.

Fudbaleri Đenoe su pobedili Kaljari, takodje, sa 2:1.

Golove za pobednički tim postigli su Đanluka Lapadula u 53. i Jori Medeiruš u 90, dok je strelac jedinog gola za Kaljari bio Nikolo Barela iz penala u 62. minutu.

Đenoa je sada na 12. mestu na tabeli sa 34 boda, dok je Kaljari na 14. poziciji sa pet bodova manje.

Darko Lazović bio je u sastavu Đenoe, ali nije ulazio u igru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve