Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.04.2018.

11:51

Mijatović o finalu LŠ: Još me vređaju, ali nije bio ofsajd

Bivši jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović, pred duel Juventusa i Real Madrida, prisetio se finala Lige šampiona dva tima iz 1998. godine.

Izvor:

Autor:

Mijatović o finalu LŠ: Još me vređaju, ali nije bio ofsajd
Photo by Gerd Scheewel/Bongarts/Getty Images

Mijatović je još jednom ponovio da nije bio u ofsajdu prilikom postizanja jedinog, pobedničkog gola u 66. minutu.

Mijatović je pogotkom u finalu u Amsterdamu prekinuo Realovo čekanje od 32 godine na trofej prvaka Evrope i ispisao svoje ime zauvek u istoriji kraljevskog kluba.

"Iz Juventusa stalno ponavaljaju da je bio ofsajd, ali vidi se gde je bio Pesoto, svi smo bili iza njega. Čak i danas mi širom sveta dobacuju Italijani, nekad i vređaju, a neki i prave šale. Kao navijači Intera", uz osmeh poručuju Mijatović za Gazetu delo Sport.

On se osvrnuo i na prošlogodišnje finale i ubedljiv trijumf Reala nad Juventusom 4:1.

"Ako se gleda statistika, realno je da Real i sada eliminiše Juventus. U dva meča nema favorita, Juventus je verovatno najteži mogući protivnik za 180 minuta, veoma miran, za razliku od ostalih. Prošli su kroz košmar prošle sezone zato što je Real jedinstven", rekao je Crnogorac.

Prva utakmica četvrtfinala Lige šampiona gra se od 20.45 u Torinu, dok će u istom tereminu Sevilja ugostiti minhenski Bajern.

U sredu su na programu preostala dva duela, Barselona će biti domaćin Romi, a Liverpul i Mančester Siti igraće engleski derbi na Enfildu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve