Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.04.2018.

20:30

Miladinović: Dobro smo parirali Zvezdi

Trener Mladosti Nenad Milovanović složio se sa Vladanom Milojevićem da je rezultat meča Crvene zvezde i Mladosti bio previsok.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Miladinović: Dobro smo parirali Zvezdi
Starsportphoto

"Rezultat je malo previsok u odnosu na dešavanja na terenu, ali šta da radimo, pišu i pamte se samo golovi. Mislim da smo dobro parirali Zvezdi u većem delu utakmice. Kod 3:2 smo situaciju kada je Nemanja Supić praktično bio savladan. Teško je kada gubite od Zvezde i kada vam rano daju gol. Moraš da izadješ, da se otvoriš i daš prostor brzim igračima Zvezde. To nas je malo koštalo na kraju utakmice", rekao je Milovanović.

On je naveo da ga mnogo stvari brine posle utakmice sa Zvezdom.

"Predrag Pavlović je izašao zbog bolova, tražio je i Nemanja Krznarić, dok Lazar Jovanović još nije spreman. Najviše me brinu kartoni. Ne potenciram da je sudija kriv, ali su mi igrači veoma naivno dobili kartone i desetkovani smo za sledeću utakmicu", kazao je Milovanović.

Poslednje kolo regularnog dela prvenstva igraće se u četvrtak, kada će Zvezda dočekati Zemun, a Mladost gostovati Mačvoj u Šapcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve