Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.03.2018.

23:12

Veselinović: Igrači Voždovca interesantni evropskim klubovima

Trener Voždovca Miloš Veselinović rekao je da je njegova ekipa vredno i naporno trenirala tokom dvonedeljne pauze u Superligi Srbije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Veselinović: Igrači Voždovca interesantni evropskim klubovima
Starsportphoto

Veselinović je dodao da u predstojeću utakmicu protiv Rada ekipa ulazi sa željom da prekine seriju loših rezultata u gostima.

"Ova utakmica je za nas vrlo bitna jer na tri gostovanja nismo uspevali da napravimo dobar rezultat, a sa druge strane smo imali dobre rezultate kod kuće. Eto prilike da prekinemo seriju negativnih rezultata i da pokušamo da napravimo dobar rezultat na gostujućim terenima", rekao je Veselinović.

Fudbaleri Voždovca će u petak gostovati Radu u prvoj utakmici 29. kola Super lige Srbije.

"Ekipa Rada je značajno podigla formu u drugom delu prvenstva i naravno u ovih poslednjih nekoliko kola. Dolazak trenera (Zorana) Milinkovića je pozitivno uticao, desili su se pozitivni pomaci u igri. Gledali smo njihove utakmice i smatram da nas čeka jedan vrlo motivisan protivnik koji se ne nalazi u dobroj poziciji na tabeli i daleko su od rešavanja pitanja opstanka. Tako da će igrati sa puno motiva i žara utakmicu protiv nas. Mislim da je to detalj u kom ne bismo smeli da budemo u nekom podređenom položaju, već mislim da naš nivo motivacije, želje i rešenosti koji imamo, donosi nam veće šanse da napravimo dobar rezultat", rekao je Veselinović.

Igrački kadar je u punom sastavu, osim kapitena Miloša Pavlovića koji ima suspenziju zbog kartona.

"Hendikep je igranje bez kapitena, jer njegovo iskustvo dosta znači ekipi, međutim, želimo da pobedimo svaku utakmicu i da odigramo najbolje moguće, ali da iskoristimo ovaj period za afirmaciju mlađih igrača, jer znamo da je Voždovac u ovom prelaznom roku pokazao da su njegovi igrači intersantni evropskim klubovima. Moramo raditi na tome da se taj prelazni rok, ponovi i na leto", dodao je Veselinović.

Voždovac je šesti na tabeli Super lige sa 43 boda, dok je Rad 15. sa 21.

Utakmica između Rada i Voždovca igra se u petak od 17.00 na stadionu Kralj Petar prvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve