Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.03.2018.

20:00

Brazilski novinar u Beogradu: Srpski fudbal patio zbog ratova...

Svetsko prvenstvo jedno je od najvećih sportskih događaja na svetu, a kako ga pokrivaju ozbiljne redakcije možete saznati u našoj rubrici "Direktno sa Filipom".

Izvor: B92

Autor:B92

Brazilski novinar u Beogradu: Srpski fudbal patio zbog ratova...
Foto: B92

Viktor La Regina je brazilski novinar koji je trenutno na "privremenom radu" u Beogradu, zato što njegova selekcija u grupnoj fazi takmičenja igra sa našim ’Orlovima’.

Brazilci su poslali svoje novinare da neko vreme žive u zemljama protivnika, pa je Viktor uspeo da pronađe i deo Beograda koji nosi naziv Neimar, poput najveće zvezde brazilskog tima.

Ipak, za srpski fudbal nema pozitivne komentare.

"Definitivno nije dobar. Imate dobru istoriju kao Jugoslavija i mislim da je tokom ratova fudbal dosta patio, ali i posle, zbog globalizacije. Baš sam pravio priču o sjajnim igračima koji mladi odlaze, što dosta utiče na vašu ligu. Jednostavno, nema novca i od toga sve počinje", rekao je za B92.

Ovaj Brazilac je stigao da istraži i o ’večitom derbiju’, objasnio je i kako se snalazi u Beogradu, a sve to možete pogledati u "Direktno sa Filipom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve